Teniska liga za rekreativce

Obaviještavamo igrače TENISA, rekreativce da JU „Sportsko-rekreacioni centar“ uz par teniskih entuzijasta organizuje TENISKU LIGU ZA REKREATIVCE i ove sezone.

Pravo učešća imaju svi zaljubljenici u bijeli sport, koji žele da rekreativno igraju TENIS.

Liga je takmičarska, a konačni cilj je druženje i promocija tenisa na općini Tešanj. Igrači će biti raspoređeni u dvije ili više jakosnih grupa uz mogućnost napredovanja u bolju grupu i ispadanja u niži rang po ciklusima. Mečevi se igraju na teniskim terenima JU SRC u posljepodnevnim satima po dogovoru parova.

Pozivaju se svi zainteresovani da se prijave što prije, radi rasporeda po jakosnim grupama.

Vijesti iz kategorije

Odluka o izboru najpovoljnije ponude u proceduri Javne nabavke - Nabavka izrade montažnog objekta

U prilogu objavljujemo odluku o izboru najpovoljnije ponude, za Javnu nabavku objavljenu na Portalu javnih nabavki, broj: 2725-7-3-20-3-1/24 od 06.04.2024.godine.

Teniska liga rekreativaca 2022 i Masters turnir 2022

Završena Teniska liga rekreativaca 2022 i Masters turnir 2022

ZAVRŠEN PRVI CIKLUS TENISKE LIGE ZA REKREATIVACE TEŠANJ 2022.

Nakon što je u proteklom periodu odigran veliki broj mečeva, završen je prvi ciklus takmičenja u Teniskoj ligi za rekreativce 2022. Sačinjene su tabele sa rangovima za igrače iz prve i druge grupe, te su prema predispozicijama izvršena pomijeranja igrača. U narednom periodu nas očekuje novi ciklus i očekujemo da će završni dio lige C2, po kvalitetu igre i broju mečeva biti još bolji. CIKLUS 2 završava do 18.09.2022. godine. Nakon čega će se igrati završni turnir ''MASTERS 2022 Tešanj'' za učesnike lige. I ove godine će biti obezbijeđene nagrade i promocija za najbolje u konačnom zbiru učinka kroz ligu i pobjednike Mastersa. Igračima želimo što više dobrih mečeva i puno uspijeha.

Završen turnir u tenisu MASTERS 2021

Sinoć 26.10.2021. nakon odigranog finalnog meča poznat je osvajač ovogodišnjeg MASTERSA 2021.

Raspored mečeva Mastersa 2021

Nakon što su okončani mečevi teniske lige za rekreativce za sezonu 2021, poznat je poredak najboljih igrača lige, a samim tim i učesnici u završnom turniru Masters 2021.

Sve vijesti