Vijesti

OTVARANJE BAZENA KISELJAK

Poštovani građani općine Tešanj, u okviru JU Sportsko – rekreacioni centar Tešanj, u nedjelju, 12.07.2020.godine, od 9:00h otvaraju se za korištenje bazeni Kiseljak.

O G L A S Za iznajmljivanje poslovnog prostora.

Raspisuje se Javni poziv za dostavljanje ponuda za zakup poslovnog prostora za potrebe fast fooda (ugostiteljske usluge hrane i pića), koji se nalazi na izletištu Kiseljak – kod bazena. Prostor se iznajmljuje na period od 4 godine, počev od 01.07.2020.godine, sa radom u ljetnoj sezoni.

Zapisnici sa IV, V i VI sjednice UO SRC

U prilogu objavljujemo zapisnike sa sjednica Upravnog odbora naše Ustanove!

Bajram Šerif Mubarek Olsun

U ovim teškim vremenima jako je bitno da pomažemo drugima i da se prisjetimo pravih vrijednosti. Neka ovaj Bajram bude naš novi početak u kojem ćemo svi skupa postati bolji, sretniji i pametniji nego što smo bili. Bajram Šerif Mubarek Olsun želi vam SRC Tešanj.

OBAVIJEST

Sa zadovoljstvom obaviještavamo drage sportiste, da nakon dvomjesečne pauze, možemo da otvorimo svoja vrata svim zainteresovanim korisnicima.

Sretan 1.maj

Svim našim uposlenicima, sportskim radnicima, sportistima, kao i svim radnicima Bosne i Hercegovine želimo Sretan 1. maj - Međunarodni praznik rada.

Ramazan Mubarek Olsun

Svim muslimanima želimo Ramazan Mubarek Olsun. Neka vam nastupajući mjesec Ramazan bude podsticaj da činite dobra djela i pomognete onima koji imaju manje od vas.

Sretan Vaskrs

Ostanite kući i provedite ovaj praznik u krugu vaše podrodice. Neka vam veselje bude ispunjeno tradicijom i običajima vaše vjere. Sretan Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti.

Strana 1 od 15 |  1 2 3 >  Last ›