Turnir mjesnih zajednica

JU „Sportsko-rekreacioni centar“ uz pokroviteljstvo Općine organizuje sedmi turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu. Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog organizovat će se i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira je planirano 26.12.2022. u prostorijama Biblioteke Tešanj u 17:00h.

Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena, tj. radnim danima utakmice se igraju poslije 17h, a vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju - po CIPS-u.

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj). Za najbolje su obezbijeđene vrijedne nagrade.

Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača, bez ograničenja u godinama starosti. U jednoj ekipi je dozvoljeno maksimalno 2 igrača koji igraju profesionalno nogomet (pod ovim se podrazumijevaju igrači koji nastupaju za neki od nogometnih ili malonogometnih klubova).

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana (može miješano muško, žensko), bez ograničenja u godinama starosti. U obzir će se uzeti prijave koje budu dostavljene organizatoru 48 sata prije početka takmičenja.

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2 igrača, bez ograničenja u godinama starosti. U obzir će se uzeti prijave koje budu dostavljene organizatoru 48 sata prije početka takmičenja.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 30 godina.

Potvrdu za učestvovanje Vaše mjesne zajednice sa ovjerenom i popunjenom tabelom koja je u prilogu, potrebno je da dostavite u dvoranu ili putem mail-a: [email protected], putem fax-a: 032 651 500 ili u inbox naše Facebook stranice, najkasnije do 20.12.2022.godine. Za sve dodatne informacije obratiti se putem maila: [email protected], na telefon 032 651 500 ili putem Messengera naše Faceboom stranice.

U prilogu također objavljujemo pravilnik turnira.

Očekujemo vaše prijave.

Priloženi dokumenti:
Tabela za prijavu
Pravilnik turnira 2023

Vijesti iz kategorije

9. TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ

Pozivnica za učešće na 9. TURNIRU MJESNIH ZAJEDNICA Općine Tešanj

ZAVRŠEN 8. TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ

U nedjelju 08.01.2023. godine završen je osmi po redu turnir Mjesnih zajednica

OTVOREN 8. TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA

26.12. u prostorijama Biblioteke Tešanj izvršeno izvlačenje parova za mali nogomet i time otvoren osmi po redu Turnir MZ, Općine Tešanj

8. TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ

Pozivnica za učešće na 8. TURNIRU MJESNIH ZAJEDNICA Općine Tešanj

ZAVRŠEN JE TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ 2022.

JU Sportsko rekreacioni centar organizovala je sedmi TURNIR mjesnih zajednica uz finansisko pokroviteljstvo općine Tešanj. Na ovom turniru učestvovalo je više od 300 sportaša sa čitavog područija naše Općine u tri sportske discipline: mali nogomet, streljaštvo, stoni tenis.

Sve vijesti