Turnir mjesnih zajednica

JU „Sportsko-rekreacioni centar“ uz pokroviteljstvo Općine organizuje šesti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu. Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog organizovat će se i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira je planirano 25.12.2019.(srijeda) u dvorani JU“SRC“ u 18:00h. Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena, tj. radnim danima utakmice se igraju poslije 17h, a vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju-po CIPSu.

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj).

Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača, bez ograničenja u godinma starosti.

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana (može mješano muško, žensko), bez ograničenja u godinma starosti.

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2 igrača, bez ograničenja u godinma starosti.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 30 godina.

Potvrdu za učestvovanje Vaše mjesne zajednice sa ovjerenom i popunjenom tabelom koja je u prilogu ovog dopisa, potrebno je da dostavite u dvoranu ili putem maila: [email protected], ili fax: 032 651 500, najkasnije do 29.12.2019.

Za sve dodatne informacije obratiti se putem maila: [email protected] ili na telefon

032 651 500

Vijesti iz kategorije

ZAVRŠEN JE TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ 2020.

JU Sportsko rekreacioni centar organizovala je šesti TURNIR mjesnih zajednica uz finansisko pokroviteljstvo općine Tešanj. Na ovom turniru učestvovalo je više od 300 sportaša sa čitavog područija naše Općine u tri sportske discipline: mali nogomet, streljaštvo, stoni tenis.

OTVOREN TURNIR MZ OPĆINE TEŠANJ 2020

OTVOREN TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE TEŠANJ 2020. JU Sportsko rekreacioni centar organizuje šesti po redu turnih mjesnih zajednica općine Tešanj uz finansisko pokroviteljstvo općine Tešanj.

Poziv za učešće na 6. turniru MZ

JU „Sportsko rekreacioni centar“ uz pokroviteljstvo Općine organizuje šesti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu.

Završen 5. Turnir mjesnih zajednica 2019

JU Sportsko rekreacioni centar organizovao je peti TURNIR mjesnih zajednica uz finansisko pokroviteljstvo općine Tešanj. Na ovom turniru učestvuje više od 300 sportaša sa čitanjem područja naše Općine u tri sportske discipline: mali nogomet, streljaštvo, stoni tenis.

TURNIR MJESNIH ZAJEDNICA 2019

Proteklog vikenda je u organizaciji JU “SRC” Tešanj nastavljen 5. turnir mjesnih zajednica općina Tešanj, u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu.

Sve vijesti