Biznis liga 2019

Poziv za učešće u BIZNIS LIGI u malom nogometu 2019. Obavještavamo predstavnike i uposlenike firmih/grupacija/preduzeća/organizacija sa područija općina: Tešanj, Doboj Jug i Usore da JU „Sportsko-rekreacioni centar“ organizuje BIZNIS LIGU u malom nogometu 2019. Cilj organizacije ovakvog takmičenja je da se predstavnici iz svojih organizacija druže na sportskim terenima te da se kroz igru nogometa zabave na sportskom terenu.

Pravo učešća imaju ekipe sastavljene od uposlenih firme u kojoj rade. Jednu ekipu mogu sačinjavati uposlenici iz različitih firmi - najviše tri firme, ali da te firme nemaju više od 50 uposlenih, kako bi se dala mogućnost zainteresovanim iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju.

Pravila i propozicije su prilagođene rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 10 igrača).

Nakon izvršenih prijava izvršit će se žrijeb po grupama, te nakon utakmica u grupi igrat će se završnica kroz polufinalne i finalne utakmice.

Utakmice će se igrati vikendom od 02.novembra, a završnica je planirana polovinom decembra 2019.godine.

Kotizacija po ekipi je 300KM sa PDVom. (Iz akumulirane kotizacije finansirat će se sudije i delegat, tekući troškovi, pehari, medalje, te novčana nagrada za najbolje).

Za organizaciju lige potrebno je minimalno devet ekipa.

Prijave sa popunjenom tabelom dostaviti u dvoranu ili poslati putem mejla: [email protected] ili na fax. br.: 032651500 najkasnije do 08.11.2019.

Sve ostale detalje oko pravila lige, naknadno ćemo obavještavati zainteresovane ekipe.

Priloženi dokumenti:
Tabela za prijavu
Propozicije

Vijesti iz kategorije

ZAVRŠENA BIZNIS LIGA 2019.u malom nogometu

JU Sportsko rekreacioni centar drugu godinu organizuje BIZNIS LIGU u kojoj učestvuju uposlenici privrednih subjekata sa područija Općina: Tešanj, Doboj Jug i Usore.

Završnica Biznis lige

Proteklog vikenda igrane su utakmice u okviru “Biznis lige 2019” u malom nogometu. Ligu organizuje Javna ustanova „Sportsko rekreacioni centar“ Tešanj, a učestvuju ekipe privrednih subjekata sa područja općina Tešanj, Doboj Jug i Usora.

BIZNIS LIGA 2019 - žrijeb ekipa po grupama

U srijedu, 13.11.2019.godine od 18h, održan je sastanak sa kapitenima- predstavnicima prijavljenih ekipa za malonogometni turnir pod nazivom BIZNIS LIGA 2019. Ovo je druga godina kako JU Sportsko-rekreacioni centar organizuje ovo takmičenje, a cilj ovog takmičenja je da se predstavnici iz svojih organizacija druže na sportskim terenima te da se kroz igru nogometa zabave na sportskom terenu i relaksiraju od svakodnevnih obaveza.

BIZNIS LIGA 2019 poziv za učešće

Obavještavamo predstavnike i uposlenike firmih/grupacija/preduzeća/organizacija sa područija općina: Tešanj, Doboj Jug i Usore da JU „Sportsko-rekreacioni centar“ organizuje BIZNIS LIGU u malom nogometu 2019.

Biznis liga 2018/2019

Biznis liga se nastavlja tako da se igra igraju svake subote do 30.03.2019. Ligu organizuje Javna ustanova „Sportsko rekreacioni centar“ Tešanj, a učestvuju ekipe privrednih subjekata sa područja općine Tešanj.

Sve vijesti