20 Sep 2022

BIZNIS LIGA 2022.

Poziv za učešće u Biznis ligi 2022. u malom nogometu

Obavještavamo predstavnike i uposlenike firmi, preduzeća i organizacija sa područja Općina: Tešanj, Doboj Jug i Usore da JU„Sportsko-rekreacioni centar“ i ove godine organizuje BIZNIS LIGU u malom nogometu.

Pravo učešća imaju ekipe sastavljene od uposlenika firme u kojoj rade. Jednu ekipu mogu sačinjavati uposlenici iz različitih firmi - najviše tri firme, ali da te firme nemaju više od 50 uposlenih, kako bi se dala mogućnost zainteresovanim iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju.
Pravila i propozicije su prilagođene rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 12 igrača).
Nakon izvršenih prijava izvršit će se žrijeb po grupama, te nakon utakmica u grupi igrat će se završnica kroz polufinalne i finalne utakmice.
Utakmice će se igrati vikendom od 08. oktobra, a završnica je planirana u novembru 2022.godine.
Kotizacija po ekipi je 400KM sa PDV - om. (Iz akumulirane kotizacije finansirat će se sudije i delegat, tekući troškovi, pehari, medalje, te novčana nagrada za najbolje).
Za organizaciju lige potrebno je minimalno devet ekipa.
Prijave sa popunjenom tabelom dostaviti u dvoranu ili poslati putem mail adrese: [email protected] ili u inbox Facebook stranice najkasnije do 07.10.2022.

Priloženi dokumenti:
https://dvorana-tesanj.com/uploads/docs/Tabela_za_prijavu_2022.doc
https://dvorana-tesanj.com/uploads/docs/Propozicije_-_BIZNIS_LIGA_SRC.pdf
Share: