Vijesti

Bajram Šerif Mubarek Olsun

U ovim teškim vremenima jako je bitno da pomažemo drugima i da se prisjetimo pravih vrijednosti. Neka ovaj Bajram bude naš novi početak u kojem ćemo svi skupa postati bolji, sretniji i pametniji nego što smo bili. Bajram Šerif Mubarek Olsun želi vam SRC Tešanj.

OBAVIJEST

Sa zadovoljstvom obaviještavamo drage sportiste, da nakon dvomjesečne pauze, možemo da otvorimo svoja vrata svim zainteresovanim korisnicima.

Sretan 1.maj

Svim našim uposlenicima, sportskim radnicima, sportistima, kao i svim radnicima Bosne i Hercegovine želimo Sretan 1. maj - Međunarodni praznik rada.

Ramazan Mubarek Olsun

Svim muslimanima želimo Ramazan Mubarek Olsun. Neka vam nastupajući mjesec Ramazan bude podsticaj da činite dobra djela i pomognete onima koji imaju manje od vas.

Sretan Vaskrs

Ostanite kući i provedite ovaj praznik u krugu vaše podrodice. Neka vam veselje bude ispunjeno tradicijom i običajima vaše vjere. Sretan Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti.

Sretan Uskrs

Svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti želimo Sretan Uskrs. Nadamo se da vam trenutna situacija neće pokvariti radost ovog blagdana.

OBAVIJEST o obustavi rada Ustanove

Obaviještavamo drage sportiste, da od danas obustavljamo i igru na TENISKIM TERENIMA, a od ranije su obustavljene sve aktivnosti u sportskim dvoranama.

Manifestacije “TEŠANJSKO PROLJEĆE 2020”

JU Sportsko rekreacioni centar organizovat će "Otvoreni stonoteniski turnir omladinskih kategorija BIH" pod pokroviteljstvom općine Tešanj. Turnir će biti realizovan u dvorani JU SRC 5.04.2019 u saradnji sa stonoteniskim klubom "NEC" Tešanj.

Strana 2 od 16 |  < 1 2 3 4 >  Last ›