5 Dec 2019

Poziv za učešće na 6. turniru MZ

JU „Sportsko rekreacioni centar“ uz pokroviteljstvo Općine organizuje šesti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu.

Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog organizovat će se i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira je planirano 25.12.2019.(srijeda) u dvorani JU“SRC“ u 18:00h. Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena, tj. radnim danima utakmice se igraju poslije 17h, a vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju-po CIPSu.

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj).

Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača, bez ograničenja u godinma starosti.

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana (može mješano muško, žensko), bez ograničenja u godinma starosti.

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2 igrača, bez ograničenja u godinma starosti.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 30 godina.

Potvrdu za učestvovanje Vaše mjesne zajednice sa ovjerenom i popunjenom tabelom koja je u prilogu ovog dopisa, potrebno je da dostavite u dvoranu ili putem mejla: [email protected], ili fax: 032 651 500, najkasnije do 19.12.2019.godine.

Za sve dodatne informacije obratiti se putem mejla: [email protected] ili na telefon 032 651 500

U prilogu je tabela za prijavu i pravila turnira.

Priloženi dokumenti:
Pravilnik turnira
Tabela za prijavu igrača
Share: