12 Jul 2020

OTVARANJE BAZENA KISELJAK

Poštovani građani općine Tešanj, u okviru JU Sportsko – rekreacioni centar Tešanj, u nedjelju, 12.07.2020.godine, od 9:00h otvaraju se za korištenje bazeni Kiseljak.

U posljednjih nešto više od mjesec dana, vrijedni uposlenici JU SRC su zaista uložili velike napore da što prije obave sve pripremne radove, ne birajući posao i ne pitajući za radno vrijeme. Zahvaljujući trudu ovih vrijednih momaka (Adnan Halilović, Emir Osmanović i Samir Hasanbašić), svima nama će od sada biti dostupan ovaj novi i atraktivni sadržaj.

Pozivamo vas da posjetite izletište Kiseljak, uživate u prirodi i novom ambijentu na obnovljenim bazenima.
Molimo sve posjetitelje da nam pomognu kako bismo zajednički realizovali ovu sezonu bez problema. Posebnu molbu imamo za roditelje da pripaze na djecu.
Nakon sezone sumirat ćemo rezultate i sve vaše primjedbe, koje možete evidentirati u Knjigu utisaka, sigurno će biti razmatrane i uvažene, da bismo narednu sezonu dočekali u još ljepšem ambijentu i sa kvalitetnijom uslugom.
Molim vas da poštujete radno vrijeme, pravila ponašanja i preporuke vezane za suzbijanje širenja virusa, kako bismo svi bili zadovoljni i sigurni.

Dobro došli!

Safet Jašić, direktor JU SRC

Share: